ממצא לאחר היסטרטסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

24/12/2018 | 07:25 | מאת: רבקה

שלום רב עשיתי ניתוח להוצאת פוליפ הורידו לי את פוליפ בקוטר 3 מ"מ עקב בעית פיריון. חודש לאחר הניתוח בבדיקה וגמילית עדין נראה מסה אקוגנית לא תקינה עם רירית בעובי 10 מ"מ.ירד מ20 מ"מ ל10. מה יכול להיןת הסיבה?? טרם קיבלתי את תשובות של הפוליפ שנשלח לבדיקה אשמח לתשובה

בת כמה את? בריאותך? מה הסיבה להיסטרוסוקפיה ? דימום? פוריות? האם עברת ביופסיה מרירית הרחם מעבר לפוליפ שהוצא?

25/12/2018 | 06:23 | מאת: רבקה

הי בנוגע לשאלות בת 38.5 הפוליפ גרם לדימומים כבדים במחזור והכתמות בין המחזורים.חצי שנה מנסה להכנס להריון. המחזור האחרון אחרי הורדת הפוליפ קוצר ליומיים וחצי במקום 7 ימים והופסקו ההכתמות לא עברתי ביופיסיה מרירית הרחם.

25/12/2018 | 06:25 | מאת: רבקה

בדיקות תוצאות הפוליפ שנשלח למעבדה יצאו תקינות

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית