שאלה..................

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/08/2018 | 23:59 | מאת: דנה

בהיסטרוקופיה אבחנתית למיומה חייבים לקחת ביופסיה ?. ושאלה נוספת אם היסטרוקופיה ניתוחית להוצאת מיומה יכולה לא להוציא הכל כלומר מה האחוזים שכל המיומה תצא בהיסטרוקופיה ניתוחית

שלום לך, אין צורך בלקיחת ביופסיה ממיומה, מבצעים כריתה שלמה שלה במידה ומתאפשר. זהו ניתוח מרכב, כי יש מיומות בגדלים שונים ובדרגת בליטה שונה לחלל הרחם, לא כל מקרה אפשרי בניתוח אחד. לשם כך יש להתייעץ עם מומחה בתחום

16/08/2018 | 11:20 | מאת: אילנית

ערכתי בדיקת דם חוזרת והתוצאה: ca-125 כעת: 31.7. ההמלצה עדיין לניתוח?

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית