תופעות אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

07/05/2018 | 09:31 | מאת: שלומית

שלום ד"ר, בת 67, לפני 6 ימים עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית כי רופאת הנשים לא הצליחה להוציא תאים בפיפייל. תוך כדי התהליך הוציאו פוליפ קטן. 3 ימים הרגשתי מצוין. ביום הרביעי התחיל דימום ממש קלוש שנראה כל ניגוב וכן מאתמול התחילה אי נוחות בבטן התחתונה, קצת לחץ, קצת כאב. לוקחת טמוקסיפן כשנה שגרם לעיבוי הרירית ל-12 מ"מ. האם להמתין שההפרשה תיפסק והמקום יגיע למנוחה בעז"ה? תודה

התופעות שתיארת הגיוניות הן אמורות לחלוף בימים הקרובים רפואה שלמה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית