היסטרוסקופיה לבירור אי-פיריון

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

25/02/2018 | 11:35 | מאת: עינת

שלום ד"ר, באוקטובר האחרון עברתי גרידה בעקבות הריון לא תקין ולאחר התהליך חיכינו עד שאקבל שוב וסת כדי לנסות להכנס שוב להריון. אנו מנסים כשלושה חודשים אך ללא הצלחה (שנינו בריאים, לא מעשנים/שותים, ללא מחלות רקע ובירור גנטי תקין), המחזור יחסית סדיר (עד שהתחלנו לנסות הייתי על גלולות במשך המון שנים). בייעוץ עם רופא הנשים החלטנו לבצע בירור והופנתי לביצוע היסטורוסקופיה אבחנתית, ללא הנחייה בנוגע לזמן שיש לבצע אותה וקבעתי את הבדיקה לתאריך הקרוב הפנוי. השאלה היא- האם במידה ונצליח להכנס להריון בתקופה שלפני הבדיקה אך הבדיקה עצמה נופלת בשבוע מוקדם מדי- זה יכול לפגוע בהריון כה צעיר? לבטל/ לדחות את התור? אולי לבצע בדיקת בטא לפני כדי לוודא שאין הריון? תודה מראש.

בצעי את הבדיקה בשבוע שלאחר הוסת, כך לא תתעורר שאלה לגבי הריון עתידי

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית