עובי רירית הרחם ופוליפ

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

17/01/2018 | 06:32 | מאת: רומי

שלום דוקטור בבדיקה שגרתית לפני 7 חודשים התגלה אצלי פוליפ לפי בדיקת אולטרסאונד בגודל 16 מ"מ וממחזור למחזור ירד ל10 מ"מ 12 מ"מ תמיד הייתי נבדקת ביום ה11 12 14 למחזור בשביל לראות ביוץ ותמיד היה נראה הפוליפ יחסית גדול על הרירית הפעם נבדקתי ביום ה5 למחזור הפוליפ נראה הרבה יותר קטן 7/9 (אפילו הטכנאית שמה לב לשינוי) עובי הרירית היה 8 מ"מ(אבל עדיין היה לי ווסת הסתיים לאחר 3 ימים) שאלתי היא כזאת האם לאור כול הממצאים זה עדיין נחשב שיש פוליפ? איך זה בדיוק קטן יותר? אשמח לקצת סדר תודה רבה

לא צינת בת כמה את אם את בגיל הפוריות ויש דימומים או הפרעה בהריון זו אינדיקציה להיסטרוסקופיה (בדיקת חלל הרחם עם טלסקופ) אם את בגיל המעבר ויש דימום או רק אישי או משפחתי אונקולוגי יש להסיר הפוליפ בהצלחה

01/03/2018 | 12:30 | מאת: רומי

המשך אני בת 29 הפוליפ התגלה בגודל 16 מ״מ ובבדיקה אחרונה היה 6/9 ממש חוששת מטיבו

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית