עובי רירית הרחם מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

02/01/2018 | 09:05 | מאת: רונה

שלום דוקטור האם פוליפ יכול לגרום לרירית הרחם להיות עבה? ביום 14 למחזור התרחש ביוץ והרירית הייתה 15 מ״מ זה יכול להיות קשור לטיב הפוליפ? מאוד חוששת ממנו אני בת 29 וזה התגלה בבדיקה שגרתית וגם עוד משהו שאני לא מבינה כשגילו אותו זה היה 16 מ״מ ואז ירד מפעם לפעם ושוב עלה ל14מ״מ יש להתייחס לכך? או שזה לא רלוונטי ? אשמח לסדר בדברים תודה רבה

שלום לך, עובי רירית הרחם היא מדידה באולטרסאונד, במידה ויש פוליפ הרי שעובי הרירית יכלל במדידה, אם יש ספק לגבי המצאות פוליפ הבדיקה המדוייקת היא היסטרוסקופיה אבחנתית בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית