פוליפ תוך רחמי מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

27/12/2017 | 13:08 | מאת: דנה

שלום דוקטור בת 29בחודש מאי בבדיקה אקראית התגלה פוליפ בגודל 16 מ״מ יש לציין שאין לי שום סימנים ווסת סדירה ומאז בבדיקות אולטרסאונד לפעמים יורד קצת ועולה יש זרימות מסביב לממצא, אני יודעת זה מונע ממני כניסה להריון אבל אני מתה מפחד חוששת מאוד האם זה שפיר או לא האם הזמן לרעתי? כמה זמן לוקח לפוליפ לעבור התמרה אני יודעת כי אצטרך לעשותהיסטסקופיהאבחנתית אתה מנתח בלי הרדמה יש אפשרות כזאת? אשמח למענה על כול השאלות תודה

שלום לך, אין סיבה אמיתית לדאגה משום שהסיכויים לממאירות נמוכים כן כדאי להסיר הפוליפ במידה ואת מתכוונת להרות או אם ניסית להרות ולא הצלחת במקרים מסוימים ניתן להסיר הפוליפ ללא הרדמה כללית אשמח לעזור בברכה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית