צלקת ברירית הרחם יכול לקרות מהסרת פוליפ

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

27/10/2017 | 16:54 | מאת: נויה

שלום..צריכה לעבור ניתוח להסרת פוליפ מרירית הרחם בגלל אי פיריון לא מוסבר..רציתי לשאול האם יש סיכון שכתוצאה מהניתוח תישאר צלקת על הרירית? במידה וכן האם זה קשור לחוסר מקצועיות של הרופא? נניח ונוצרה צלקת זה גורם לאי פיריון? הצלקת עוברת לבד? יודעת שזו פעולה די פשוטה..אך מתלבטת אם כדאי לבחור את ההכי טוב..פוחדת שיעשו לי נזק ברחם...אשמח למענה

שלום לך, כל ניתוח עדיף שיתבצע ע"י מוחה בתחום בעל ניסיון הסיכויים לצלק הרירית מפעולה פשוטה של הסרת פוליפ קטנים בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית