היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

13/06/2017 | 16:54 | מאת: דינה

שלום אני בת 48 עם דימום ווסת חזק בבדיקת אולטראסאוונד מצאו שרירן ופוליפ מיומה סובמוקוזית בקוטר 14 ממ ובחלל הרחם וצמוד לדופן השמאלי מוקד אוקגני 7 מ"מ ? אין לי ילדים ואני שוקלת את האפשרות, האם ניתוח היסטרוסקופי עלול להזיק לי ? עד כמה הניתוח של כריתה היסטרוסקופית בטוח? שווה לי להסתכן? (אני מפחדת ומתלבטת אם לעשות או לוותר?) אודה לך מאוד על תשובתך איך אני מגיעה לרופא טוב , מומחה בהיסטרוסקופיה שעובד בכללית?

דינה שלום, הסרת פוליפ ומיומה הן פעולות שכיחות בהיסטרוסקופיה, כמובן כמו כל פעולה עדיף לבחור מנתח בעל ניסיון. הסרת הממצאים תשפר סיכויי הפריון והשרשת הריון תקינה ברחם. אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

30/06/2017 | 09:19 | מאת: דינה

תודה על התשובה אבל אני חוששת מהניתוח, עד כמה הוא בטוח? והאם זה בטוח שהניתוח באמת יפסיק את הדימום החזק?

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית