דימום כהה לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

23/05/2017 | 18:45 | מאת: נועה

שלום רב, אני 5 ימים אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה מלאה, כתוצאה משאריות הריון שנדבקו לרחם אחרי גרידה. בימים הראשונים היה דימום בצבע אדום חזק, וכעת שמתי לב שיש לי דימום לא סדיר ובצבע כהה (בורדו-סגול) וסמיך יותר. זה יכול להיות לשעה ובמשיכה עם הנייר יוצא הרבה דם, ואח״כ להפסיק לכמה שעות. אני נוטלת אנטיביוטיקה ופרוגילוטון. האם תקין או מעיד על בעיה? עוד לא קיבלתי מחזור אחרי הגרידה כי עברו שבועיים בין הגרידה להיסטרוסקופיה.

התיאור מתאים למצב של אחרי היסטרוסקפיה לשארית עם טיפול הורמונלי לאחר מכן לאחר הוסת הקרובה אמור להסתדר

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית