היסטרוסקופיה אחרי לידה רגילה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/05/2017 | 09:30 | מאת: דנה

שלום ד"ר. לפני חודש עברתי היסטרו ניתוחית עקב שארית שיליה אחרי לידה רגילה. באולטרא סאונד 3 שבועות אחרי הניתוח נצפה שארית ללא זרימת דם והרופא אמר לחזור אחרי קבלת וסת כיוון שאולי זה יצא עם הדימום. אני בלחץ האם תקין שלא קבלתי עדיין מחזור? הם יכולים להיות לי קשיים להכנס להריון נוסף בגלל הניתוח ?

דנה שלום, יש לבדוק עם המנתח אילו ממצאים היו בניתוח, האם הייתה שארית נעוצה? אם כן זה בהחלט מסביר שארית 3 שבועות לאחר הניתוח, יש להמתין אכן לוסת קרוב לוודאי ששארית שאינה מחוברת לדופן עשויה להפלט בעת הוסת ללא צורך בהתערבות נוספת הפעולה לא אמורה לפגוע בסיכוייך להרות נהפוך הוא הפעולה תשמר את רחמך ותמנע סיבוכים העלולים להגרם משארית שיליה. בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית