מצג עכוז סוף שבוע 34

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

21/10/2013 | 12:44 | מאת: אורטל

מתי כדאי לפנות אליך לייעוץ לצורך שקילת לידת עכוז? אני בהריון שני, מצפון הארץ. בהריון קודם לידה רגילה. מהלך הריון תקין, אך השיליה קדמית. כרגע, הרופא אמר לי לבוא בסוף שבוע 36 לאולטרסאונד נוסף.

שלום, שבוע 36-37 הוא אכן זמן מתאים לבדיקה חוזרת של המצג. במידה והעובר לא יתהפך ספונטנית עד אז, אני ממליץ לך לנסות היפוך חיצוני. במידה וההיפוך לא יצליח, את מוזמנת להגיע לייעוץ לגבי אפשרות של לידת עכוז. את יכולה גם להגיע אלי להיפוך ובמידת הצורך נתכנן את הלידה באותו מעמד. בהצלחה !!! דר שווד 052-912-6933

מנהל פורום לידת עכוז