לידת עכוז לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

14/04/2013 | 22:06 | מאת: ורד

בס"ד שלום וברכה ד"ר פיליפ, הבנו מתשובותיך הקודמות שהמדיניות בביה"ח היא לא לנסות לידת עכוז נרתיקית לאחר קיסרי (ההריון הראשון הסתיים בקיסרי עקב מצג עכוז שהתקדם למצג רגליים). האם בכל זאת ניתן לנסות לידת עכוז וגינלית באופן פרטי אצלך? כמובן שזה במקרה שהמצג לא יהיה מצג רגליים שוב וכמובן שנקווה שבע"ה העובר יתהפך באופן טבעי או בהיפוך החיצוני (שלא צלח בפעם הראשונה עקב מיעוט מי שפיר). תודה רבה!

שלום, מאז התמזגנו עם שערי צדק, המדיניות קצת השתנתה כך שאני לא שולל את האפשרות על הסף. נא ליצור קשר טלפוני איתי דרך מזכירתי: 052-9126933 או בחדר לידה: 02-6464338.

15/04/2013 | 11:56 | מאת: ורד

מנהל פורום לידת עכוז