נגע BCC בפנים - התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/02/2020 | 11:40 | מאת: שיר

שלום סבתי, אשה בת 94, אובחנה עם נגע BCC אלים בלחי. המלצת הרופא הינה ניתוח להסרתו. לאור ניתוחים קודמים שעברה בשנים האחרונות וניסיון לא טוב של החלמת עור - מהם הסיכונים במידה ואנו מחליטים לא לבחור באופציה הניתוחית. תודה שיר

ממליץ לשקול הקרנה .. .. הסכנות ללא טפול : המשך התפשטות הגידול ..

10/02/2020 | 11:50 | מאת: שיר

תודה על תשובתך. לגבי הסכנות: המשך התפשטות הגידול -המשמעות היא צמיחה של הנגע? האם צפי ההתפשטות הוא שנים?

10/02/2020 | 22:10 | מאת: אחת

היי, הכוונה הגידול יכול ללהגיע לבלוטות לימפה לעצמות... למה לא לקרוא חומר בגוגל... ולשאול בפורום של גידולים?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה