אקזמה בידיים אין שיפור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

06/02/2020 | 13:00 | מאת: סהר

שלום רב אני בן 31 והתחילה לי פעם ראשונה אקזמה בידיים.. לא מגרד.. טופלתי 4 ימים * 2 בטרידרם ללא כל שינוי. עברתי לטיפול בהיסטזין כדור ביום למשך חודש ובמשחה קלובטאזול פרופיונאט 3 ימים פעמיים ביום לסרוגין. אין ממש שינוי משתדל למרוח קרם ידיים בנוסף. מה דעתך ? יש טיפול כלשהו שכדאי לי לשאול את הרופא לגביו ? ראיתי עכשיו בטלויזיה שיש בפנטן סנסידרם גם לאקזמה .. זה יותר חזק/חלש ממה שאני לוקח? תודה רבה

פנה לרופא עור לבירור סיבת אקזמה ..

06/02/2020 | 19:29 | מאת: יעל

היי, אכן פנה לרופא עור בקש בדיקת מעבדה. יתכן שזה לא אקזמה? אולי אתה רגיש לחומר מסוים שאתה נחשף אליו? בייחוד שכתבת לא מגרד... סתם דוגמא אמא שלי סבלה מחומרי ניקוי.

08/02/2020 | 13:28 | מאת: סהר

פשוט פורום מיותר. אין לך תשובה לאף אחד כאן. לא רק לי.. לא ברור לי העניין הזה..אולי אתה חושש מתביעה או משהו. בסך הכל רציתי לשמוע עוד דעה

08/02/2020 | 13:30 | מאת: סהר

תודה יעל לא נחשפתי או אכלתי משהו חריג מבדרך כלל כנראה שצריך לראות רופא עור אחר

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה