נשירת שיער קשה ביותר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

25/07/2019 | 17:20 | מאת: ליאל

שלום רציתי לדעת על טיפולים אפקטיביים לנשירת שיער קשה ,השתמשתי כבר בתרחיפים שלא עזרו ושמפואים שהרופא נתן . נ.ב :רציתי לדעת על טיפול prp האם הוא עובד?

27/07/2019 | 20:32 | מאת: יעל

אם אין לך בעיה בקרקפת או מחלה כלשהי. אז ברזל ואבץ שאת קונה מקופת חולים ולא בבתי טבע יכול לעשות את העבודה

לנשירת שיער סיבות רבותלכן: א. עליך לבצע בדיקות דם ע"מ לשלול חסרים כגון ברזל... ב. טיפולים אפקטיבים כוללים ..מינוקסי, פרופסיה, השתלת שיער, טיפול הורמונלי ג. PRP הינה אופציה שאיננה בסל הבריאת ..

לנשירת שיער סיבות רבותלכן: א. עליך לבצע בדיקות דם ע"מ לשלול חסרים כגון ברזל... ב. טיפולים אפקטיבים כוללים ..מינוקסי, פרופסיה, השתלת שיער, טיפול הורמונלי ג. PRP הינה אופציה שאיננה בסל הבריאות ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה