גרנולומה ועוד כמה דברים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/07/2019 | 20:18 | מאת: בר

שלום, גדל לי מן משהו על השד.. הלכתי לרופא עור שאמר לי שזה גרנולומה והוא צרב לי את זה.. לא היה דם או משהו.. הגעתי הביתה וקראתי שזה משהו דלקתי.. רציתי לשאול שאלה שהיא מעבר לנגע הקטן הזה או שתסביר לי בבקשה למי עליי לפנות שיוכל לראות את התמונה המלאה.. בינואר עברתי ניתוח סינוס פילונידלי (גם סוג של דלקת) והפצע לא נסגר לי עד כה... ובכל תרבית יוצאים חיידקים.. והפצע עדיין פתוח 7 חודשים כמעט.. בנוסף, בתקופה הזו סבלתי מדלקת ביד עד כדי אי יכולת להזיז את היד כמעט חודש.. רק פיזיותרפיה עזרה.. מדאיג אותי שכל שניה יש לי דלקת במקום אחר.. אשמח לדעתך האם יש קשר בין הדברים... תודה

מציע לפנות שוב לרופא עור.. שיבחן טיפול אפקטבי ב 2 הבעיות ..

28/07/2019 | 19:05 | מאת: בר

לא הסברתי טוב את השאלה שלי.. מטפלים בי נקודתית טוב.. בפצע אני מטפלת אצל מומחה לפצעים.. אני לא מחפשת טיפול אלא השאלה האם לא מוזר שהיו לי 3 דלקות במקומות שונים בגוף בתקופה כל כך קצרה?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה