גיפופגמנטציה- כתמים בהירים/ לבנים על העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

30/04/2019 | 16:34 | מאת: רונית

היי, במשך כשנה אני סובלת ממעין כתמים בהירים על העור. בהתחלה זה היה נראה כמו פטריית שמש על הגב , הלכתי למספר רופאים והם אמרו כי לא מדובר בפטריית שמש . זה פיגמנט שהעור איבד וכי אין לזה תרופה מדובר בגיפופיגמנציה. וזה כבר התפשט לי בגב, בידיים , יריכיים וישבן. אשמח לחוות דעת נוספת ומה אפשר לעשות על מנת שזה יעבור. תודה מראש.

יש עוד סיבות להפופגמנטציה .. חלקן דורשות בירור נוסף כמו ביופסיה.. חזרי לרופאי העור שלך .. לקבלת אבחנה מדוייקת

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה