אדמומיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

09/07/2017 | 17:07 | מאת: יאיר

שלום, שמי יאיר,בן 22. בשנתיים האחרונות אני סובל מאדמומיות מתחת לעיניים,אובחנתי בצעירותו באטופיק דרמטיטיס שבשנים קודמות התבטא בעור אדום ויבש בכפליים של הידיים,לאחר טיפול סטרואידי אינטנסיבי במשחות( נרידרם לדוגמא) והרגישות בידיים נפסקה. לאחר שנפגשתי עם מספר רופאי עור שטענו שהמקור לבעיה באיזור העיניים הוא אלרגי בצעתי מספר בדיקות אלרגיה שלא נשאו פרי.כרגע משתמש באופן יום יומי במשחות כמו אלידל,ומקסיטרול כפתרון לאדמומיות. המצב מחמיר כשאני נמצא בשמש ולמען האמת אני אבוד עצות.האם להמנע מדברים מסויימים? כמו דברי מאכל ? מגע עם חומרי מסויימים? האם יש טיפולים אחרים שאוכל לנסות ולא לטפל דרך משחות סטרואידיות למינהם? לתשובתך אודה.

אין אפשרות לייעץ על בסיס המידע המצ"ב.. פנה שוב לרופא עור...

10/07/2017 | 11:57 | מאת: יאיר

שלום,תודה על ההתייחסות. הייתי אצל מגוון רופאי עור ואף אחד מהם לא באמת פתר או ניסה למצוא את שורש הבעיה,כולם ישר שלחו אותי הביתה עם מרשם למשחה. האם יש טיפולים אחרים חוץ ממשחות המכילות סטרואידים?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה