שלפוחית רגיזה ...ותרופות

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

21/06/2012 | 10:32 | מאת: צ'

שלום אני בן 48 לוקח ויסקר מספר חודשים בגלל שלופחית רגיזה שהחלה על רקע לא ברור של זיהום במערכת השתן .מאז שאני לוקח היתה הטבה בחצי שנה האחרונה אבל בזמן האחרון לאט לאט הגוף מתגבר על התרופה מהרגשה שלי והמערכת השתן שוב מציקה ואני סובל מתקשה להרדם בלילה ולהתנהל ביום יום . השאלה האם זה זמני , או שפוט הגוף מתרגל לכדור ואז הוא פחות ופחות משפיע .? ומה עושים במקרה כזה ?

שלום רב, תסמיני הפרעה במתן השתן יכולים לנבוע מסיבות רבות ושונות כ מו דלקת, הגדלה שפירה של הערמונית, חסימת שופכה מסיבות אחרות, בעיות בשלפוחית ועוד ועוד.. אם תרופה מסויימת שנטלת כבר לא משפיעה בצורה מיטבית צריך תמיד לבדוק אם יש מקום להגברת מינון או החלפה, ובוודאי להעריך כעת מה הסיבה להחמרה ממנה אתה סובל. רצוי לגשת לבדיקת אורולג מקיפה כולל בדיקה גופנית, בדיקות דם ושתן ואולי בדיקות נוספות כמו אולטראסאונד ועוד- כדי להחליט מה הטיפול היעיל ביותר עבורך.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה