תכיפות במתן שתן אצל גבר בן 27

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

29/04/2012 | 11:43 | מאת: שירה

בעלי בחור צעיר מטיל שתן אחת ל10 דקות!!!זה פוגע לו באיכות החיים,ומדכא אותו.הוא ביצע אולטראסאונד בטן -שיצא תקין לגמרי, בדיקות דם תקינות.והוא היה אצל נפרולוג ואורולוג. נתנו לו לקחת כדורים (לא זכור לי שמם)שכלל וכלל לא עוזרים לו...אשמח לשמוע את חוות דעתכם!בתודה מראש!

שלום רב שירה, יש הרבה מאוד סיבות לתכיפות ודחיפות במתן השתן בבחורים צעירים. אצלם לרוב לא מדובר בהגדלה של הערמונית (שקורית בגברים מבוגרים יותר, סביב גיל 50 ..) אלא יותר בדלקות או זיהום,בשימוש בתרופות או מחלות אחרות כמו סכרת או בעיות נוירולוגיות ואפילו בהפרעה רגשית או התנהגותית. ממליצה לו להבדק אצל אורולוג ולעבור תשאול מלא ובדיקות כלליות, כולל רישום מדוייק של שתיה יומית וסוגיה(יותר מדי קפה גם משפיע!) ובהתאם לקבל טיפול שיעזור. אם הוא בלחץ נפשי זה גם משפיע וכדאי לפתור גם את הנושא הזה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה