האם יש לי שלפוחית רגיזה?

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

19/03/2012 | 21:51 | מאת: לילך

שלום. שמי לילך בת 34 ואחרי לידה שלישית. לאחרונה התחילה אצלי דחיפות במתן שתן,עד כדי אי יכולת להתאפק, וגם לאחר ההשתנה עדיין איו תחושת התרוקנות . המצב מאד מאד מביך אותי ואני לא יודעת מה לעשות. יש לציין שזה ממש התחיל בפתאומיות. האם יש לי שלפוחית רגיזה? תודה.

לילך שלום, היתי ממליצה לך ראשית להבדק: אולי יש לך דלקת בשתן? אולי בעקבות הלידה השלישית יש חולשה מסויימת של שרירי רצפת האגן? אולי יש לך אבן בדרכי השתן? יש הרבה סיבות לתלונות שלך ולאו דווקא שלפוחית רגישה. ןכל אלו יכולים להפתר בטיפול נכון. אם עיקר ההפרעה היא רק הדחיפות אזי יש גם תרופות יעילות לנושא הספציפי הזה. זה לא בהכרח שלפוחית רגיזה, אבל זה מרגיז.. אנא פני לבדיקה אצל רופא המשפחה ולפי צורך גם אורולוג.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה