שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

12/03/2012 | 14:28 | מאת: רחל

לד"ר שלום יש לי שלפוחית רגיזה, התחלתי לקחת טוביאז( שבוע). תסמונים של שלפוחית רגיזה יש לי רק לאחר יחסי מין.(תרבית שלילי). בנתיים טוביאז לא עוזר. מה היית ממליצה ? בתודה רחל

רחל שלום לך, אם לדבריך יש לך "שלפוחית רגיזה רק לאחר מגע מיני" אז כנראה שלא מדובר באמת בשלפוחית רגיזה. לעיתים מגע מיני גורם תחושה של צורך לתת שתן ולכן ממליצה לך להתרוקן היטב לפני המגע המיני. אם התלונות שלך הן בכל שעות היום או הלילה אזי זה סיפור אחר. אם התלונות ממשיכות ואינך מגיבה לתרופות עליך לפנות לאורולוג להבדק באופן מסודר, כולל בדיקה גופנית, אולטראסאונד ולפי צורך בדיקות נוספות כמו אורודינמיקה או ציסטוסקופיה

מנהל פורום שלפוחית רגיזה