אובחנתי כנראה בשלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

03/03/2012 | 12:55 | מאת: יהודה

קיבלתי מירשם של לירינל פרולונג (5 מ"ג) שלא נמצא בחברה(כלומר עדיין לא לקחתי את הכדורים). עכשו קיבלתי מירשם לטוביאז, האם אלה הכדורים הכי טובים לטיפול בשלפוחית רגיזה או שייש טיפול אחר ?

שלום יהודה. התרופות שציינת שתיהן מסוג אנטיכולינרגים- שמטרתם להרגיע התכווצויות יתר של השלפוחית ובכך לשפר את הצורך הניכר לרוץ כל הזמן לשירותים ולהפחית אותו. לירינל היא יחסית תרופה ותיקה יותר, אבל יעילה מאוד. טוביאס היא התרופה החדשה ביותר שנמצאת בשוק ומחשבת טובה מאוד ויעילה גם כן. אתה יכול במקביל לבדוק אם אינך שותה הרבה מידי, בעיקר קפאין, לבצע "אימון" לשלפוחית- להקפיד על ריקון קבוע שלה לפי זמנים, ואם אתה סובל מעודף משקל לטפל גם בזה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה