לחץ על שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

05/06/2015 | 11:26 | מאת: טלי

שלום ד"ר, לפני כמה שבועות בערך הרגשתי לחץ על שלפוחית השתן. עשיתי בדיקות שתן ואולטרסאונד הבדיקות יצאו נקיות. פניתי לרפא נשים שאמר שיש לי ציסטה בגודל 6.6 ס"מ על השחלה השמאלית. עשיתי ניתוח לפני 3 ימים (הורידו את השחלה ואת החצוצרה של צד שמאל).. עדיין אני מרגישה לחץ על שלפוחית השתן.. אינני יודעת למי לפנות.. ומה לעשות, זה מטריד את מנוחתי.. אנא עזרתך הדחופה. תודה. טלי

שלום רב, לעתים רק מתחושת לחץ ו STRESS יש דחיפות למתן השתן. אם אין לך עדות לדלקת ואין עדות באולטראסאונד שיש לחת על השלפוחית ואם את מרוקנת את השלפוחית עד הסוף- יש להניתח שהתלונות האלה ילכו ויתמעטו ובסוף ירגעו.

07/06/2015 | 13:17 | מאת: טלי

הרופא נתן לי וואבן שעוזר קצת ללחץ אבל ברגע שהשפעת הכדור תמה הלחץ חוזר... האם כדור נוביטרופן יכול לעזור ?

מנהל פורום שלפוחית רגיזה