שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

24/12/2014 | 12:30 | מאת: נתן. ב.

שלום ! יש לי שלפוחית רגיזה ואני מתעורר פעמיים בלילה. כשאני לוקח חצי אופטלגין אני ישן רצוף. האם חצי אופטלגין מידי לילה יכול לגרום לנזק? תודה לתשובתך נתן

שלום רב, זה שאתה מתעורר פעמיים בלילה ממש לא מחייב שיש לך שלפוחית רגיזה. עדיין, אם נטילת משכך כאבים עוזרת לך, ככל הנראה שאין בכך פסול. בעיקרון המינון שאתה נוטל הוא נמוך וכנראה אינו גורם נזק. תמיד אתה יכול לנסות גם טיפול צמחי להרגעה כמו פרחי באך או רגיעון לפני השינה במקום אופטלגין. בכל מקרה כדאי אחת לתקופה לבצע מעקב של תפקודי כבד וכליות. אם בכל זאת יש הפרעה כדאי שתבדק אצל אורולוג ובהתאם יותאם לך טיפול תרופתי לנוקטוריה (קימות בלילה להתרוקן) או להפרעות ריקון השלפוחית בהתאם לסיבה- למשל הגדלת הערמונית..)

מנהל פורום שלפוחית רגיזה