שארית שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

22/12/2014 | 16:41 | מאת: לירי

שלום, אני בת 29 ויש לי דחיפות ותכיפות במתן שתן. אני כמה הרבה בלילה לעשות פיפי, וגם במשך היום יש לי הרבה, בנוסף אני מתקשה להירדם בלילה בגלל זה. עשיתי בדיקת אולטרסאונד דרכי השתן וכליות, הכליות יצאו תקינות אבל הייתה לי שארית שתן של 12 סמ"ק. האם זה תקין? מה עלי לעשות?

שלום רב, מדובר בשארית קטנה וזניחה שלא היא הגורם להפרעה. יכול להיות שיש לך דלקת בשתן- כדאי לשלוח בדיקות. לפעמים שתיה מרובה בעיקר קפאין ואלכוהול גורמות לתלונות אלו או STRESS. את יכולה לפנות לבדיקת אורולוג וניתן לתת גם תרופות שירגיעו לך את השלפוחית.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה