דליפת שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

19/09/2014 | 09:00 | מאת: מודאגת

שלום רב בעלי בן 30 סובל לאחרונה מקושי בריקון השלפוחית. הוא מרגיש שהשלפוחית לא מתרוקנת עד הסוף ולאחר הטלת השתן יש דליפה של כמה טיפות לתחתונים . בנוסף אומר שקצת שורף לו כאשר מרוקן את השלפוחית . זה מאוד מתסכל אותו ומאוד מדאיג אותי רופא המשפחה על סמך בדיקת שתן בסטיק קבע שזאת כנראה דלקת בדרכי השתן .. אין הטבה עם השימוש באנטיביוטיקה אלא ההפך . מאוד חוששת מה זה יכול להיות ??

שלום רב, דלקת בשתן או בשופכה אכל מתבטאות כך, אך גם יכול להיות שיש לו אבן בדרכי השתן. מומלץ לבצע בדיקת שתן מלאה (סטיק אינו אמין), בדיקת אולטראסאונד ולגשת לבדיקת אורולוג. אין צורך לדאוג מדי- לרוב הדברים מסתדרים בטיפול פשוט, אך חושב להבדק.. עד אז שיקפיד על שתיה מרובה של מים וינסה ויטמין C, וימנע מאלכוהול וקפאין.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה