ספזמקס 30 מג

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

25/05/2014 | 15:39 | מאת: יוסי

לדר חתומי שלום רב אני בן 53 וסובל משלפוחית רגיזה במשך-הלילה אני מתעורר2עד 3 פעמים בלילה הייתי אצל אורולוג הוא נתן לי ספזמקס 30 מג בבוקר אני סובל לאחרונה מצרבות ומטופל באומפרדקס 40 מג בבוקר בערב אני נוטל אפקסור 100מג עקב בעיות חרדה האם נטילת ספזמקס 30 ואומפרדקס 40 בבוקר זה שילוב טוב או אולי היית ממליצה על תרופה אחרת בברכה יוסי

שלום לך. אם התלונות שלך הן רק נוקטוריה( קימות בלילה) ממש לא בטוח שמדובר בשלפוחית רגיזה. גם שתם שתיה מרובה בלילה או הגדלת הערמונית יכולים לגרום לתופעות אלו. בכל מקרה אם ספזמקס עוזר לך אז אין בעיה. אומפרדקס מטפל בצרבת ואין לו למיטב ידיעתי השפעה על השלפוחית ואין מניעה לקחת את שתי התרופות יחד. טיפול נוגד חרדה יכול להשפיע על השלפוחית ולגרום להחמרת תופעות לוואי או הפרעות התרוקנות כך שאם זה קורה דבר עם הרופא שלך לשקול החלפת התרופה האנטי-חרדתית.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה