שלפוחית מכווצת

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

05/03/2014 | 14:43 | מאת: הגר

בעבר אבים שרוסקו. מזה שנתיים דם בשתן, כאב לא נעים בזמן השתנה, נע בין צריבה ללחץ. ימים שלמים בלי הליכה לשירותים , עיקר השתנה בלילה. הזרם אינו אחיד, ומוזר - כמו דליפה. ב-CTU אין אבנים , נמצאה ציטסטה על שחלה ושלפוחית מכווצת . המלצה ל US מיוחד לשלפוחית. מה פירוש ההמצאים ? רוצה כבר להגיע להסבר ולהמשיך לחיות חיים נורמאלים.

שלום רב, הפרטים שנתת לא ברורים. יש הרבה שניתן לעשות אבל צריך לעבור בדיקה מסודרת. לא ברור למה הכוונה ב"שלפוחית מכווצת"? אולי היית לא מספיק מלאה בבדיקה. בכל מקרה אכן ניתן לבצע US דרכי שתן ובמקרה שלך בוודאי אם היה לך דם בשתן צריך להשלים ציסטוסקופיה- זה גם ייתן מידע על מצב השלפוחית. לאור מה שציינת יש מקום לבצע בדיקות כמו שתן לציטולוגיה, תרביות שתן, ציטוסקופיה ואולי גם אורודינמיקה-אזי ניתן יהיה להבין אכן מה מקור הבעיה וכיצד לטפל.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה