שלפוחית רגיזה בהריון

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

04/10/2011 | 23:38 | מאת: gili

אני סובלת משלפוחית רגיזה כבר כמה שנים, ועכשיו שאני בהריון המצב גרוע בהרבה, וזה מביא אותי למצב שאני לא יכולה לצאת מהבית או לישון ברצף כמה שעות. האם ניתן לעשות משהו בהריון (חודש רביעי)?

שלום לך גילי, לצערי הטיפול בד"כ כלול בתרופות אנטיכולינרגיות ואלו אינן מומלצות בעת הריון. מה שניתן לעשות זה להמנע משתיה ואכילה של חומרים שמחמירים את המצב- בעיקר כל מה שמכיל קפאין או משקאות דיאט, דברים חריפים מדי או חמוצים מדי.. ניתן גם לנסות "לאמן" את השלפוחית בהתרוקנות קצובה לפי שעון, לנסות טכניקות הרפייה שונות או לפנות לרפואה משלימה בטיפולים שמותרים בהריון..

מנהל פורום שלפוחית רגיזה