טוביאז 8 מ"ג - מתי אמור להתחיל להשפיע?

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

27/10/2013 | 16:59 | מאת: טום

שלום התחלתי לקחת טוביאז 8 מג לפני 3 ימים ואינני חש בשום שיפור, תכיפות הטלת השתן נותרה כשהיתה. הרופא אמר לי להגדיל מינון ל 2 כדורים (16 מג) למשך שבוע. אשמח לדעתך בנדון. האם השפעת הכדור יכולה לבוא רק בתום מס' ימים, או שחייבת להיות מיידית? האם מינון 16 מג אינו מופרז?

שלום רב, ממליצה לך להמע מנטילת 16 מג' טוביאס ליום- זה מינון גבוה ועשוי לגרום לך תופעות לוואי. יש האומרים שמינימום חודש טיפול יכול לתת מידע האם התרופה יעילה או לא.

27/10/2013 | 17:07 | מאת: טום

מתי השעה המומלצת לנטילת הטוביאז, האם אך ורק לפני השינה או שאפשר גם בבוקר?

מנהל פורום שלפוחית רגיזה