שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

12/10/2013 | 10:37 | מאת: מיכאל

הייתי אצל האורולוג והוא קבע שאני סובל משלפוחית רגיזה, אציין שאני בן 24, קיבלתי תרופת וסיקר למשך 60 יום, דם כל רציתי לדעת מתי ליטול אותה? האם יש מזון או שתייה שצריך להמנע ממנו? האם התרופה הזאת יכולה לעזור לי לגמריי עם השלפוחית? בנוסף יש באפשרותי להתאפק השאלה אם מותר להתאפק ללא גרימת נזק לשלפוחית? בתודה מראש,

שלום לך מיכאל, חבל שאת כל השאלות האלה לא שאלת את האורולוג אצלו נבדקת ושרשם לך את התרופה. זה תפקידו. בכל מקרה אם יש לך תלונות של שלפוחית רגיזה התרופה הזו מאוד יעילה. אתה יכול לקחת אותה מתי שתרצה, לא חובה עם אוכל. מזונות חריפים מדי/חמוצים מדי/מתוקים מדי - גורמים גירוי יתר לשלפוחית ויש להמנע מהם. קפאין, אלכוהול, שוקולד- להמנע, גם הם מגרים את השלפוחית. רצוי גם להפסיק לעשן. עדיף לשתות מים או תה קמומיל שמרגיע. לעיתים רק שינוי תזונתי כבר מספיק ואין צורך בכדורים, אבל אם זה לא עוזר קח את הטיפול. להתאפק אפשר בין שעתיים-שלוש בלי בעיה. התאפקות ממושכת של מעל 5 שעות רצוף אינה מומלצת.

13/10/2013 | 23:11 | מאת: מיכאל

מאוד מודה לך על התגובה תודה!

מנהל פורום שלפוחית רגיזה