דקירות בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

12/06/2013 | 12:39 | מאת: חלי

שלום רב. בת 34 סובלת כבר שבוע מדקירות בבטן התחתונה וכאבים בשני צידי המותנים האחורים . הלכתי למיון עשו לי בדיקה ברחם ואמרו שיש לי פיטריה בנרתיק , ואבנים בכליות . שאלתי היא האם אבנים בכליות גורמים לכאבי בטן התחתונה ? ומה ניתן לעשות אמרו לי לשתות משככי כאבים ולפנות לאורולוגיית יש תורים רק עוד חודש סובלת מאוד עזרי לי בבקשה תודה

שלום רב, בדלקת נרתיק ופטרה עליך לקבל טיפול מהגניקולוג. לא ציינת על סמך אילו בדיקות שעשו לך נקבע שיש אבנים בכליות: אולטראסאונד? סיטי? בכל מקרה אבנים בדרכי השתן יכולות לגרום לכאבים משמעותיים, אולי מדובר באסן שירדה מהכליה לשופכן ובכך גורמת לכאבי בטן תחתונה.. אם תפקוד הכליות שלך תקין ואין סימנים של הפרעה למתן שתן תקין בבדיקות שביצעת את יכולה לנסות ליטול משככי כאבים כמו אופטלגין נורופן וכדומה ולהרבות בשתית מים.. אם הכאבים מחמירים או עולה חום עליך לפנות לבדיקת רופא או לחדר מיון.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה