טוביאז מול דטרוסיטול

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

13/04/2013 | 20:58 | מאת: גליה

שלום רב, הנני בת 47 לאחר 2 לידות. קיימת צניחה ברמה בינונית. מספר שנים אני לוקחת דטרוסיטול 4 כטיפול בדחיפות במתן השתן (לאחר בדיקה אורודינמית שהיתה תקינה).היתי אומרת שאני לא לגמרי מרוצה מדטרוסיטול-לקראת המחזור כאשר כל הגוף יותר נפוח נדמה לי שהיעילות שלו פוחתת. אך כמובן זה יותר טוב מכלום. האם הית ממליצה לי לנסות את טוביאז שהיא תרופה חדשה (ויש אותה במינון גבוה -8)? האם תופעות לואי שלה יותר חמורים מדטרוסיטול? אפשר לנסות ומקסימום לחזור לדטרוסיטול? תודה מראש.

שלום רב, אם הגבת טוב לדטרוסיטול אין לך מה לחשוש מטיפול בטוביאס כולל במינון הגבוה. אם זה עושה לך לא טוב- פשוט תפסיקי ודווחי לרופא שלך.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה