תכיפות בשתן, הרגשת פיפי תמידית במשך שבוע כבר.

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

26/03/2013 | 16:59 | מאת: בת 15.

שלום, אני בת 15 ובשבוע האחרון יש לי כל הזמן תכיפות לפיפי ואני לא נרדמת בלילות וגם לא בימים. כל 10 שניות יש לי פיפי והשלפוחית מציקה ומדגדגת, אני יושבת על האסלה במשך שעות, ישלי כמו מין עצירות בפיפי, מרגיש שיש פיפי כל הזמן, אבל יוצא קצת ובהמשכים. כבר שבוע שזה ככה, ולא שתיתי יותר מהרגיל. ניתן גם לציין שהמחזור שלי תמיד היה סדיר לחלוטין, והייתי אמורה לקבל מחזור לפני שבוע (ב19.3), ולא קיבלתי, הוא איחר והגיע רק היום (יום שלישי 26.3). עשינו בדיקות שתן ובדיקת דם ויצא שאין לי את דלקת דרכי השתן, הבדיקות יצאו תקינות. למרות שיש לי את כל התסמינים שלה לחלוטין וזה ממש מתאים. מה זה יכול להיות? מה עלי לעשות? לא יכולה לסבול את ההרגשה הזאת, בגלל שאמרתי שהיה לי ריח רע מהאזור בשבוע החולף הביאו לי משחה לפטריות למרוח שם אם זה אולי יכול להיות פטריה, וקנינו מיץ חמוציות היום. מה לעשות? מה זה יכול להיות וכיצד ניתן לבדוק?

שלום רב, נדמה לי שעניתי לך כבר- בכל מקרה, לנסות לשתות רק מים ולא קפאין,לטפל בפטריה בנרתיק, לבדוק שאין מחלות מין, לעשות אמבטית ישיבה עם תה קמומיל.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה