מעוניין להיפגש איתך במידה ויש תקווה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

08/12/2012 | 07:00 | מאת: א-מ

שלום לך, רופאה הנכבדה אם לפני שנה מצב של שלפוחית תוך כדי לקיחת טוביאז 8 מ"ג היה במצב די טוב (וכאשר אני אומר יחסית טוב - אני מתכוון שאף פעם לא קרה שאחרי שתייה לא הייתה התרוקנות מלאה של שלפוחית)- ז"א הייתי מתפנה, אבל אם לא הייתי שותה אחרי זה לא הייתי צריך ללכת לשירותים. האם את תהיי הרופאה המטפלת שלי תוכלי להחזיר את מצב שלי לקדמותו? האם אוננות מרובה או שתיית משקאות מרובה (ולפי המלצות שלך)- גרמה לנזק מסוים - ומקווה לא בלתי הפיך? אני לא שותה כבר כמה חודשים משקאות אנרגיה וגם נמנע מאוננות - עדיין משהו השתבש במנגון הריקון השלפוחית. הרופא שלי ד"ר גיא מריוס, מסתבר רגיש. כאשר הראיתי לו את חוות דעת שלך, הוא עשה פרצוף, כאילו אני מזלזל בדעה וכאילו הוא הכי חכם - וזה אני לא אוהב את זה. אני בתוך בנאדם שסובל מבעיה הזאת יש לי זכות לי להתעייץ עם מי שאני רוצה ולא צריך פרצופים חמוצים. כמעט התחיל לבכות! אני מעוניין להיפגש כי אני שמעתי שיש טיפולים דרך רפואה משלימה שיכולים לעזור בבעיה. בקיצור, אני חייב לדעת אם רוב הסיכויים שתוכלי להחזיר את מצב של דחיפות שתן לקדמותו של לפני שנה (אם לא עשיתי ניתוחים באיברי מין. חשוב לי לדעת אילו ימים ושעשות את מקבלת וכמובן איפה. ביום שלישי הבא אני צפוי להיות בחופש ואזי אני אהיה בתל-אביב. אין בעיה, אני אתן סיכוי לפגישה במידה ואת מאשרת שאת אופטימית. חשוב לי לדעת איפה ומתי. האם למבוטחי מאוחדת והראל מגיעה איזושהי הנחה? כמה עולה הפגישה? תודה ושבוע טוב, א-מ

שלום רב, אתה תמיד יכול לבחור באיזה רופא שאתה רוצה אולם אני איני מטפלת במבוטחי מאוחדת. בתשובות קודמות קיבלת את כל ההמלצות שאני יכולה לתת.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה