תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

02/12/2012 | 19:15 | מאת: אלי

לפני עשר שנים(הזמן עף) אובחנתי כסובל מפרוסטטיטיס הייתי אצל טובי המומחים למיניהם ועברתי כל בדיקה אפשרית ארבע כוסות,מסאג לערמונית(ממש לא מסאג) וכידוע לך אף אחד לא באמת יודע מה זה או איך לטפל בזה הסממן העיקרי ודי היחיד שאני סובל ממנו הוא צורך עז מספר רב פעמים ביום,להטיל שתן,לעיתים בהפרשי זמן של עשרים דקות בין הטלה אחת לשנייה,עד היום אני סובל מזה ללא שינוי. הטלת שתן מספר רב פעמים ביום. שאלתי היא האם טוביאז יכול להתאים לי לפי דעתך

02/12/2012 | 19:16 | מאת: אלי

שלום רב, טוביאס היא תרופה אנטכיולינרגית שמטרת להרגיע התכווצויות יתר של השלפוחית שגורמות לתחושת צורך חוזר להתרוקנות. בהחלט יכול להיות שזה יעזור. עליך לקבל מרשם מרופא . חשוב גם לבדוק בהרגלי השתיה והתזונה שלך שאתה מקפיד להמנע מקפאין, שוקולוד, אלכוהול - שכולם מגרים לייצור מוגבר של שתן ולתחושת דחיפות, ולהמנע מהם.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה