דלקות כרוניות בדרכי שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

26/10/2012 | 23:20 | מאת: מיכל

שלום, רציתי לדעת האם ייתכן קשר בין ניתוח להסרת מחיצה ברחם ללא קטטר או אישפוז לדלקות בדרכי השתן? הנני סובלת מדלקות כרוניות בדרכי השתן מזה 6 שנים עד ומאז הניתוח לפני כחודשיים סובלת ללא הרף מדלקות בדרכי השתן החלפתי כבר למעלה מחמש סוגים של אנטיביוטיקה והתרביות יוצאות עם חיידק אי קולי או קלבוסלה. האם ישנו פיתרון??? האם ייתכן קשר לניתוח? אציין כי התייעצתי עם רופא נשים ואורולוג ושניהם ביטלו אותי אבל לא ייתכן שאני סובלת ללא הרף מדלקות שלא עוברות למעלה מחודשיים!!!! אשמח לכל עזרה

שלום מיכל, אם הדלקרות החלו רק לאחר הניתוח אולי יש קשר, די נדיר אבל קרו מקרים. אם יש לת תחשות דליפה או הפרשה מהנרתיק במקביל- זה מצדיק בירור. כדאי לבדוק מה ניתן לעשות- כולל טיפול מונע ממושך ואפילו בדיקות הדמיה וציסטוסקופיה- למצוא את המקור לזיהום. בראש הפורום יש פרטים על מרפאותי ושעות הקבלה- את מוזמנת לקבוע תור ואנסה לעזור לך.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה