היצרות בשופכה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

25/10/2012 | 21:47 | מאת: simon0007

לדוקטור שירה..שלום.אני בן 57 עים מחלות לב.סכרת. הלם קרב ועוד..לפני 3 שנים עברתי ניתוח להסרת ערמונית בלייזר..מאז חיי גיהנום..בגלל הקטטרים נוצרה צלקת לאורך השופכה שקרובה לשריר השליטה בשתן..כול חודשים אני נאלץ לעבור הרחבה אוו מתוכננת אוו בעת עצירת שתן..השאלה אים יש בעולם מרכז שמתמחה בנתוחים לתקון הצלקת..ולא בשיטה הרגילה שבארץ...כמו סטנד..אוו כול דרך אחרת ..השמח לתשובה כי אני מיואש ......בבקשה ממתין תודה

שלום רב, אני מבינה את התסכול שלך, אכן- היצרות בשופכה שמצריכה הרחבות חוזרות זה מתסכל ומאוד לא נעים. לצערי סטנט בשופכה אינו טיפול מומלץ ברוב המקרים. רצוי שתתיעץ עם מומחי שופכה. שווה לעבור בירור כולל ציסטוקופיה, וציסטוגרפיה ובהתאם להחליט מה יעזור לך. בארץ מעט מומחים שעוסקים סציפית בשופכה (אני מכירה מבי"ח "מאיר" בכפר סבא, או בי"ח שערי צדק בירושלים).

מנהל פורום שלפוחית רגיזה