כאבי בטן, שתן עכור

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

28/09/2012 | 18:16 | מאת: RONI

בן 62 עשיתי ניתוח קטרקט לפני שנתיים בדרך כלל בריא ללא תרופות. מזה כשלושה שבועות יש לי כאבי בטן חזקים ושלשולים כמו כן השתן צהוב כהה (עכור) . לאחרונה מזה כשבוע נאמר לי שהעיניים שלי צהובות בלבן של העין מה זה יכול להיות ולאיזה רופא אני צריך לפנות תודה RONI

שלום רב, ראשית לפנות לרופא משפחה! אולי יש לך זיהום במערכת העיכול? אולי צהבת? דלקת בשתן? יש הרבה סיבות.. אל תזניח- גש לבדיקות מיד!

04/10/2012 | 22:54 | מאת: RONI

התאשפזתי בבית חולים ולאחר בירור התברר שיש לי גוש בפפילה של 2.5 ס"מ . אני אמור לעשות ביופסיה השאלה שלי האם אצטרך ניתוח ? איזה סוג ?מה מורידים? האם הניתוח נעשה בלייזר? מה זמן ההחלמה תודה RONI

מנהל פורום שלפוחית רגיזה