שאלה דחופה בבקשה - שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

16/08/2012 | 14:55 | מאת: גיא

שלום לך רציתי בבקשה לשאול מה המלצתך אם הייתי באבחון על שלפוחית רגיזה והתרקונות שאינה מלאה. בוצע ניתוחון להרחבת הפין וגם קיבלתי תרופה שאמורה הייתה למנן את העניין אולם ללא הצלחה. טופלתי אצל האורלוג חיים מסקין. האם בשנה האחרונה יצאו טיפולים חדשנים ותרופות חדשות שעשויות לההקל עלי? האם כדאי להגיע לחווד דעת נוספת אצל מומחה אחר? תודה מראש!

שלום גיא, ממה שאתה מציין כאן לא ברור לי אם הבעיה שלך היא אכן שלפוחית רגיזה. אם היתה לך היצרות בשופכה שהצריכה ניתוח, יכול להיות ששווה לחזור לאורולוג שניתח אותך לבדיקה ולראות האם אכן השופכה פתוחה ולא מוצרת. זאת ניתן לבצע או בבדיקת ציסטוגרפיה (שיקוף של השופכה עם חומג ניגודי) או בציסטוסקופיה (הסתכליות ישירה עם טלסקופ לתוך השופכה).

20/08/2012 | 20:21 | מאת: גיא

זו אכן שלפוחית רגיזה.במידה ואין צורך בשום הרחבה, האם יש תרופות יעילות וחדשות לאחרונה? ואם כן האם ניתן לקחת זאת גם באמצעות רופא משפחה, תודה מראש

מנהל פורום שלפוחית רגיזה