מתקשה להתאפק

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

02/10/2011 | 13:17 | מאת: יוני

שלום, שמי יוני, בן 42 , במשך 3 החודשים האחרונים אני מתקשה להתאפיק ורץ להשתין , אינני סובל מערמונית מוגדלת מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לטפל בזה ?

שלום יוני, בגברים צעירים יש הרבה סיבות לתלונות כפי שתארת. למשל- שתיה מרובה (קפאין בעיקר), דלקות בדרכי השתן, מחלת אבנים, סכרת, מחלות נוירולוגיות, סטרס נפשי ועוד ועוד. אם אתה סובל- גש לרופא המשפחה למס' בדיקות בסיסיות כמו דם ושתן ומשם לפי צורך להמשיך בירור אצל אורולוג. בהתאם לתשאול מלא שלך ובדיקה גופנית, בדיקות השתן והדם יוחלט על צורך להמשך בירור וכמובן על דרך הטיפול המיטבית.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה