בעיות רגשיות

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

05/04/2013 | 11:01 | מאת: אלמונית

שלום יש לי ילד בן 7 אני אם חד הורית. הובחן בבעיות קשב וריכוז לוקח רטלין 20 מ"ג .לומד בביה"ס רגיל בכתה א' , יש לו עזרה באופן פרטית של הורה מתקנת 3 פעמים בשבוע , ועדין לא הגיע לחומר הנלמד הרגיל . בעיות לקויות למידה, בעיות רגשיות גדולות חוסר היטחון והתפרצויות של כעס ובכי . מה הטיפול האידיאלי הטוב ביותר שיש לתת לו .

אלמונית שלום, נשמע שלבנך מספר בעיות, שרק אחת מהן היא הפרעת קשב ורכוז. אין טפול אחד שיעזור לו, אלא הוא כנראה זקוק למספר טפולים, שלפי מה שכתבת את חלקם הוא מקבל. אני מציע להוועץ ברופא הילדים, ולבדוק עמו אם יש טפול נוסף שיכול לעזור לילד. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים