שאלה חשובהה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/12/2011 | 10:55 | מאת: ימית

שלום רב, רציתי בבקשה לשאול, אני בת 28 וסובלת כבר למעלה משנה מדלקות בשתן חמורות עד כ דם בשתן.אושפזתי פעם אחת. רציתי לשאול האם דלקות בשתן יכולות לטווח הארוך לגרום לי לבעיות בפוריות וקשיים בכניסה להריון? או האם הדלקת יכולה להתפשט לרחם? מאוד מודאגת

13/12/2011 | 12:45 | מאת:

דלקת בדרכי השתן לא גורמת לבעיות פוריות או דלקת ברחם. היא יכולה לגרום לדלקת בכליות. מאידך יש לזכור כי יש למנוע דלקות שתן במהלך הריון מחשש ללידות מוקדמות.

13/12/2011 | 13:42 | מאת: ימית