לחץ בשתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

02/10/2011 | 00:52 | מאת: איתי

שלום רב, אני סובל כבר כמה שנים מלחץ בשתן, אני קם לפעמים באמצע הלילה עם לחץ כדי להתפנות, הזרם של השתן מאוד חלש יחסית, ויש לי בריחת של קצת שתן לאחר ההתרוקנות אז אני צריך לשים טישו. אני בן 29 וזה התחיל לפני 5 שנים בערך, עשו לי צילומים עם מצלמה מפי הטבעת ולא מצאו כלום יש לציין שכשאני לא רגוע זה מחמיר בהרבה וכשאני רגוע יש מפריע ומשפיע קצת, אודה לך אם תתן לי פיתרון או קצה חוט תודה

04/10/2011 | 06:32 | מאת: ד"ר שמעון גינת

ראה תשובתי לעיל

04/10/2011 | 06:47 | מאת:

לאיתי שלום. בעיותך אכן משמעותיות ומטרידות. לצערי לא אוכל לעזור לך. אתה צריך לפנות לאורולוג (רופא המטפל בבעיות במתן שתן בגברים) ולפרוקטולוג (כירורג המטפל בבעיות כמו פיסורה וקשיים במתן צואה). הפורום הנוכחי נועד לתת מענה לנשים בלבד.