ant- post- colporrhaphy / colpo-sacro-pexy

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

06/12/2015 | 16:26 | מאת: יוליה

באיזו סבירות הניתוח יפתור בעיות אלה באישה בת 60 שנמצאה מתאימה לניתוח שבכותרת: 1. דחיפות ותכיפות במתן שתן (צריכה להשתין בערך כל חצי שעה) 2. דלקות חוזרות בדרכי שתן 3. קושי במתן שתן (מתעוררת בלילה בגלל רצון להשתין, אבל לא יכולה להשתין עד מתן צואה). מה הסבירות לחוסר הצלחה ובמה היא יכולה להתבטא? תודה

07/12/2015 | 23:39 | מאת:

איני יכול לתת שום הערכה ללא מידע הכולל האם יש צניחה ובאם יש מה סוג הצניחה ומהי חומרתה עמו גם האם נעשתה בדיקה אורודינמית ומה הייתה התוצאה

09/12/2015 | 01:49 | מאת: יוליה

תודה על תשובה מהירה קיימת צניחה משמעותית. בדיקה אורודינמית טרם נעשתה היות שהמטופלת הבינה שאת הבדיקה צריך לעשות רק אם היא תחליט על ביצוע הניתוח, והבדיקה עצמה די כואבת.

09/12/2015 | 02:09 | מאת: יוליה

לגבי סוג הצניחה - האם נקבע בבדיקת מטופלת על ידי רופא או בבדיקה אחרת?