תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

15/08/2015 | 23:08 | מאת: טלי

לאחרונה אני כמעט תמיד צריכה להשתין זמן קצר אחרי השתייה. זה מאוד מציק ואני גם דואגת שאתייבש בעקבות כך. האם זה מצב שיעבור בקרוב והאם יש משהו שאוכל לעשות בנידון? אני לא מתכוונת ללכת לרופא שיבדוק את זה מקרוב.

31/08/2015 | 10:54 | מאת:

קודם כל אין סכנה שתתיבשי אלא רק שתסבלי מהבושה. ללא בדיקה ובירור לא ניתן להעריך האם מדובר במצב זמני או לא ומה אפשר לעשות בכדי לעזור לך. בהצלחה