גוש בנרתיק

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

20/05/2015 | 11:39 | מאת: שני

אני בת 57. 3 לידות רגילות. לאחרונה מרגישה בליטה קשה מאורכת ורגישה למגע בולטת מהנרתיק. הבליטה גדלה במהירות. רצה הרבה לשירותים גם לשתן וגם ליציאות. בדיקה אורודינמית ועוד בדיקות שקשורות בריקון השלפוחית מלפני שנה תקינות. האם זו יכולה להיות צניחהשל החלחולת או הרחם?

17/06/2015 | 12:38 | מאת:

את מתארת 2 בעיות שונות שככל הנראה אין בינהן שום קשר.לגבי הבליטה יש לפנות לבדיקה אורוגינקולוגית. גם לגבי התכיפות במתן שתן באם הדבר טורד מומלץ לפנות לאורוגיקולוג להערכה וטיפול, לגבי תכיפות במתן תואה מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג. בהצלחה