אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

30/04/2015 | 05:07 | מאת: טני

שלום, אני חודש טחרי לידה רגילה,עם קרעים לא רבים. הריון שני. לאחרונה מרגחשה כמו גוש תקוע )סליחה על התיאור בן הרגליים) ובריחת שתן קלה במאמץ. האם פונים במקרה כזה קודם לפיזותרפיסטית רצפת אגן או לאורוגניקולוג?

10/05/2015 | 10:49 | מאת:

כדאי במצב זה לגשת קודם כל לאורוגינקולולג בכדי להבדק ולעבור הערכה ראשונית כמובן שמומלץ להתחיל בתרגול שרירי רצפת אגן אצך פיזיטרפיסטית אך מומלץ כאמור שהדבר יעשה לאחר הערכה אורוגינקולוגית. מזל טוב!